FAQ - Ik wil huren op Oostenburg

Home | FAQ

VEELGESTELDE
VRAGEN

Hiernaast staan antwoorden op de meest gestelde vragen.

Staat je vraag er niet bij? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Nieuwe vragen en de antwoorden daarop kunnen wij opnemen in dit overzicht met veelgestelde vragen, zodat ook andere geïnteresseerden geïnformeerd kunnen worden.

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt De Zwaan opgeleverd? Wanneer wordt De Oranje opgeleverd?

Het gebouw De Zwaan wordt opgeleverd in juli 2021. De Oranje wordt opgeleverd eind Q1 2022.

Ik wil een appartement huren, wat moet ik doen?

Indien je belangstelling hebt voor een van de appartementen, dan kun je je registeren via de website: https://ikwilhurenopoostenburg.nl/ vervolgens naar inschrijven te gaan. Tevens vindt je hier meer informatie over het project en het actuele aanbod. Mochten wij je een woning kunnen toewijzen dan nemen wij contact met je op. Mocht je nog overige vragen hebben kun je telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op het nummer 020-3050560 of per mail via info@eefjevoogd.nl.

INKOMENSGEGEVENS EN DOCUMENTEN

Is woningdelen toegestaan?

Dit is toegestaan voor maximaal 2 personen. Ieder is hoofdelijk aansprakelijk voor de verplichtingen voortvloeiende uit de huurovereenkomst

Waar kan ik het inschrijfformulier vinden?

Dit formulier kan ingevuld worden via de website onder de knop “INSCHRIJVEN” onder aan de webpagina

Welke documenten moet ik met het inschrijfformulier uploaden?

• Loondienst? Lever dan aan: – 3 salarisstroken – Recente werkgeversverklaring (niet ouder dan 1 maand) – 3 kopieën van bankafschriften waarop drie salarisstortingen zichtbaar zijn – Jaaropgave (indien beschikbaar) – Uittreksel BKR (www.bkr.nl) – Kopie verblijfsvergunning (indien afkomstig uit het buitenland) • Pensioen/AOW? Lever dan aan: – Jaaropgave van uw pensioen en/of AOW – Kopie bankafschrift waarop storting van pensioen en/of AOW zichtbaar is • Zelfstandig ondernemer? Lever dan aan: – Recent uittreksel Kamer van Koophandel (niet ouder dan 3 maanden). – Jaarcijfers van afgelopen 2 jaar (voorafgaand aan de huurovereenkomst) opgemaakt door een accountant/administratiekantoor.

Mogen ouders of derden garant staan als er niet voldaan wordt aan de inkomensvoorwaarden?

Dit is mogelijk door middel van een garantstelling/borgstelling en toets op het inkomen danwel vermogen.

Wat is de minimale huurtermijn?

De appartementen worden voor minimaal 12 maanden verhuurd. Daarbij rekenen we vanaf de ingangsdatum van de huurovereenkomst. Daarna kunt u de huurovereenkomst beëindigen per de eerste van de maand met inachtneming van een opzegtermijn van één volle kalendermaand.

Wat is niet in de huurprijs inbegrepen?

De kosten voor een parkeerplaats, water, energie, elektra, internet en tv en servicekosten.

Zijn er servicekosten van toepassing?

Er zijn servicekosten van toepassing. Deze bedragen ca. € 60,- per maand.

Wordt er een waarborgsom gevraagd? Zo ja, hoeveel bedraagt deze?

Voor De Oranje en De Zwaan is dit meestal tweemaal de maandhuur. In specifieke gevallen kan de verhuurder om een hogere bankgarantie vragen. De hoogte van de gevraagde waarborgsom wordt bij de toewijzing vermeld door de makelaar.

DE APPARTEMENTEN

Hoe worden de keukens opgeleverd?

Alle appartementen worden uitgerust met een luxe keuken. De fronten hebben een warme zandkleur met een houtkleurig aanrechtblad. De keuken is compleet en gebruiksklaar, inclusief apparatuur (onder meer een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron/oven, een koel-vriescombinatie). Een aantal appartementen is voorzien van een Quooker kraan. De meeste appartementen hebben een kook- of werkeiland.

Hoe worden de badkamers opgeleverd?

De badkamer is geheel betegeld met warme tinten en voorzien van een douche met WTW, een toilet en wastafel. Enkele appartementen zijn voorzien van een dubbele wastafel.

Hoe zijn de wanden afgewerkt?

Alle wanden zijn voorzien van glasvliesbehang en gesausd in wit.

Hoe zijn de vloeren van de appartementen afgewerkt?

Alle vloeren van de appartementen zijn voorzien van een PVC vloer in een houtlook.

Wat zijn de netto plafondhoogten in de appartementen?

De plafondhoogte is minimaal 2.63m en in enkele appartementen hoger.

PARKEREN

Is er parkeergelegenheid?

Er is mogelijkheid tot parkeren in de ondergrondse parkeergarage gelegen onder het gebouw dat naast De Zwaan is gelegen. Indien je interesse hebt in het huren van 1 of meerdere parkeerplaatsen dan kun je dat aangeven in het veld opmerkingen bij het inschrijfformulier of contact opnemen met de makelaar.

FACILITEITEN

Hoe worden de appartementen verwarmd/gekoeld?

De appartementen worden duurzaam verwarmd en gekoeld door middel van vloerverwarming, waarbij gebruik wordt gemaakt van een koude/warmte opslag. In alle appartementen is een unit en een boiler aanwezig.

Is er een glasvezelaansluiting in het complex aanwezig?

Alle appartementen zijn voorzien van een glasvezelaansluiting.

Is het rolstoelvriendelijk?

Zowel het gebouw als de appartementen zijn volledig toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Heb ik een berging tot mijn beschikking?

Ieder appartement is voorzien van een berging. Deze berging bevindt zich in het appartement en is voorzien van een wasmachine- en drogeraansluiting.

Waar kan ik mijn fiets of scooter stallen?

Aan de achterzijde van Blok 2B (De Zwaan) en aan de zijde van Blok 8A (De Oranje) zijn fietsenstallingen gerealiseerd met voldoende plek voor het stallen van een fiets of scooter. Tevens zijn er plaatsen voor elektrische fietsen aanwezig.

Hoe is het geregeld met het afval?

De afvalverwerking wordt voorzien door de gemeente Amsterdam door middel van ondergrondse containers in de straat.

Hoe is de toegang tot het gebouw en appartement geregeld?

Je veiligheid is belangrijk en daarom is er een geavanceerd toegangscontrolesysteem aanwezig. Als huurder krijg je vanaf maaiveld en vanuit de fietsenstalling met een tag toegang tot het gebouw waarin je woont.